boven
linkermenu1linkermenu1
banproefclub

Proefclub Limburg bestaat uit een gemÍleerd gezelschap van dames en heren wijnliefhebbers van  uiteenlopende leeftijden en achtergronden.

Er worden jaarlijks 7-8 thema-proeverijen gehouden op een sfeervolle lokatie in het centrum van Maastricht, doorgaans op vrijdag-avonden van 20.30u. tot ongeveer 23.30u.

De proefthema’s lopen uiteen van hoge Bourgognes of  -Bordeaux’s, tot wijnen uit diverse grootwinkelbedrijven en alles wat daar tussenin kan zitten.

De entree’s variŽren derhalve tussen de twaalf en dertig euro p.p., al naar gelang het onderwerp.

De contributie bedraagt slechts tien euro per jaar.

Karakteristiek is de ontspannen, doch ervaren en waarderingsvolle wijze waarop de deelnemers omgaan met de goede wijnen, welke professioneel worden toegelicht door een deskundig presentator.

De korte proef-commentaren zijn zakelijk, educatief , “to-the-point” en wars van dikdoenerij.  Per avond worden 9 tot 12 wijnen geproefd.

Er is veel ruimte en gelegenheid voor informeel contact.

Door de uitgesproken gezellige sfeer, zijn de proeverijen voor de leden uitermate geschikt om geÔnteresseerde familie, vrienden of kennissen mee te nemen voor een fijne, interessante en leerzame wijn-avond.

De leden ontvangen hun - geheel vrijblijvende - uitnodigingen per e-mail of per post en  dienen zich aan te melden voor deelname. Er is dus geen enkele verplichting tot deelname.

Periodiek is er gelegenheid tot zeer voordelige centrale wijn-inkoop.

Er is momenteel nog ruimte voor enkele leden.

proefprogramma